Polovičan uspeh KK “Sevojna”

Košarkaši Sevojna punim kapacitetom  nastavljaju takmičenje u Regionalnoj ligi Zapadne Srbije, a vikend iza nas obeležile su jeda pobeda i dva poraza. Pobedu su zabeležili mlađi pioniri savladavši vršnjake iz KK Play Off, dok su pioniri izgubili od ekipe Požege, isto kao i kadeti koji su se nadmetali sa ekipom KK “Užice”.

Prvi svoju utakmicu su odigrali kadeti Sevojna protiv KK “Užica” u Medicinskoj školi. Užice je slavilo rezultatom 79:78(22:19,23:19,22:17,12:23). Bila je ovo jedna uzbudljiva utakmica u kojoj je Užice čitav meč imalo rezultat u svoju korist. Sevojničani se nisu predavali do samog kraja i posle minusa od dvanaest poena došli su do vođstva pogotkom za tri poena Stanišića na samo 26s do kraja utakmice. Jedna odbrana je odlučivala, iako je Sevojno uspelo da odbrani napad Užičana,napravili su grešku izgubili bitnu loptu primili koš i na kraju doživli poraz. Ovo je treći poraz kadeta Sevojna u tri odigrana kola lige. U strelce u Sevojnu upisali su se Stanišić V 2,Savić N 2, Milosavčević 7, Đukić 8, Peković 17, Stanišić 22 poena i Arsić 20 pena. Kod pobedničke ekipe istakli su se Milovanović sa 15, Selaković sa 21 i Šimun sa 22 poena.

U narednom kolu Sevojno gostuje ekipi OKK Požega.

Pioniri Sevojna gostovali su ekipi OKK Požege u Požegi i posle dve pobede doživeli poraz rezultatom 79:54(24:13,16:18,21:8,18:15). Posle lošeg početka Sevojna gde je Požega imala prednost od desetak poena prednosti,druga četvrtina je donela više neizvesnosti u dala neku nadu Sevojnu da mogu do pozitivnog rezultata. Međutim košarkaši Požege su u trećoj četvrtini stegli odbranu i napravili veliku prednost i na kraju zasluženo slavili i pokazali da su u ovoj ligi favorit za osvajanje prvog mesta. U strelce u Sevojnu upisali su se se Andrć 2,Milosavčević 9,Mitrović 21,Panović 4,Babić 13,Paunović 2,Blagojević 14,Nikolić 2 poena. U ekipi Požege istakli su se Smiljanić sa 23 poena , Simović sa 14 i Zarić sa 14 poena.

U narednom kolu Sevojno gostuje ekipi Sloge u Požegi.

Mlađi pioniri Sevojna pobedili su na gostujućem terenu ekipu Play Offa rezultatom 33:57(6:17,11:13,6:15,10:12). Od samog starta utakmice dečaci Sevojna ušli su jako i napravili osetnu prednost koju su do kraja samo uvećavali i zasluženo pobedili ovu utakmicu. Pored dobre i agresivne igre Sevojno je promašilo veliki broj šutva i zicera što je pobedu moglo učiniti ubedljivom. U strelce u Sevojnu upisali su se Mitrović 7,Špijunović 4, Stanišić 2,Lazić 15,Đurović 5,Rajevac 10,Janković 2,Spasojević 6,Kalo 6 poena. U ekipi Play Offa istakli su se Minić sa 8 poena i Tadić i Cvrkotić sa 6 poena.

U narednom kolu Sevojno gostuje Slogi u Požegi.