Dan drzavnosti proveden u druzenju i lepom raspolozenju!!!

Nas klub je ove godine napravio jako lepo druzenje za Dan drzavnosti,u hali u Sevojnu.

Naime,odigrane su  prijateljske utakmice gde je nas klub ugostio igracice iz KK,,RAS” iz Beograda i igrace KK,,BASKET 031″ iz Uzica.

Prvo druzenje  je bilo izmedju nasih pionirki i pionirki KK,,RAS”.

Odigrana je jedna jako lepa utakmica u jos boljem raspolozenju i druzenju. Gde su nase igracice ostvarile pobedu rezultatom 69:41 .Nazalost smo imali samo jedan mali incident gde je nasa igracica,Lana Kovacevic,zadobila nenamerni udarac od protivnicke igracice i povredu nosa.

Ali,da je nasa Lana jedna hrabra devojcica pokazuje i to da se posle saniranja povrede vratila i sa ostatkom devojcica po zavrsetku utakmice nastavila druzenje gde su svi zajedno uzivali.

 

Sledece utakmice koje su odigrane drugi dan praznika jesu izmedju naseg kluba i KK,,BASKET 031″ iz Uzica. I na ovoj prijateljskoj utakmici je vladalo jako lepo raspolozenje izmedju igraca oba kluba  i jos bolje druzenje. Ucestvovali su su pioniri i mladji pioniri.

Pioniri naseg kluba su pobedili KK,,BASKET 031″ sa rezultatom 75:67 .

Isto tako i  nasi mladji pioniri odnelu su pobedu protiv KK,,BASKET 031″ sa rezultatom 90:21 .

To ovoga puta stavljamo na drugo mesto jer pre svega cilj ovih  prijateljskih utakmica je bio okupljanje  dece,lepo druzenje i lepo raspolozenje gde su deca oba kluba zaista uzivala i provela dva jako lepa i kvalitetna dana.

Hvala KK,,RAS” iz Beograda i KK,,BASKET 031″ iz Uzica na jako lepom druzenju i nastojacemo da ovakvih okupljanja bude jos vise,a nasoj Lani zelimo brz oporavak!