Internet prodavnica

Dobrodosli na oficijalnu online prodavnicu Sportskog udruzenja Sevojno. Prva online prodavnica u nasim krajevima, podrzite nas kosarkaski klub kupovinom nekih od nasih brendiranih proizvoda.

U sklopu akcije za obnovu terena u Sevojnu uradjene su i majice koje se mogu naručiti putem našeg sajta ili preko Sportskog udruženja Sevojno. Majice su dizajnirale firma Renegade i naš sugradjanin B.A , i firma Sportex. Uradjeni su lepi modeli za sve generacije. Sav prihod od prodaje majica ide za rekonstrukciju terena, uređenja oko njih, stvaranja sto boljih uslova za djake i sportiste. Akcija kupovina majice traje i dalje za sve zainteresovane. Budi human učestvuj i ti!

U našem šopu nekoliko novina. U buduće ćete moći da kupite flašice za vodu, kačkete, kišobrane, peškire, rančeve po veoma povoljnim cenama. Uz komplet porudžbinu poklon majica!

Uskoro u našem šopu pored već istaknute sportske opreme moći ćete da vidite, a i da naručite i još neku sportsku opremu brendiranu našim logom.

Showing all 3 results