KK “Sevojno” završilo polusezonu, i uz poklone 2020.godinu!

Proteklog vikenda KK “Sevojno” je svojim utakmicama završilo polusezonu i ide na mini odmor. Zbog situacije sa Korona virusom organizacija takmicenja i utakmica je jako teška. Neke lige su i prinudno zaustavljene, neke utakmice su odložene… Seniori su uspeli da odigraju šest utakmica uz samo jednu odloženu i imaju skor tri pobede i tri poraza i zauzumaju drugo mesto. Juniori i kadeti su zbog prekida takmičenja odigrali samo po dva kola. Kadeti su ostvarili obe pobede dok su juniori imali polovičan učinak-jedna pobeda i jedan poraz. Čeka se nastavak takmičenja krajem januara. Pioniri nisu imali pauzu jer to Kvalitetna liga ne dozvoljava. Odigrali su deset utakmica, od toga su zabeležili četiri pobede i šest poraza i nalaze se na osmoj poziciji sa jednom zaostalom utakmicom. Pioniri dva koji nastupaju u Razvojnoj ligi zauzeli su drugo mesto sa jednim porazom i četiri pobede. Pionirke koje nastupaju u Kvalitetnoj ligi su zabeležile dve pobede i dva poraza i zauzimaju prvo mesto uz jednu zaostalu utakmicu. Mlađe pionirke su pre prekida takmičenja zabeležile dve pobede iz isto toliko utakmica i zauzimaju drugo mesto. Mlađi pioniri su odigrali samo jednu utakmicu pre prekida takmičenja i pretrpeli poraz. Škole košarke koje nastupaju u Razvojnim ligama zauzumaju prvo i drugo mesto.

Rezultatski nije sjajna polusezona, ali s obzirom na okolnosti u kojima se nalazimo i probleme sa treninzima i utakmicama moramo biti zadovoljni. Sportska sala u Sevojnu još nije za upotrebu ali se nadamo da će u narednom periodu KK “Sevojno” svoje treninge i utakmice odrađivati u njoj.

Na kraju svake kalendarske godine Sportsko udruženje “Sevojno” obraduje svoje članove poklonima. Svi članovi dobijaju novogodišnje kalendare, a najmlađi i paketiće. Uz to organizuju se takmičenja gde deca osvajaju diplome.

Velika zahvalnost svim sponzorima i prijateljima Sportskog udruženja kojima ovom prilikom želimo Srećnu Novu godinu. Našim članovima i njihovim porodicama, kao i navijačima želimo puno zdravlja i sreće u Novoj godini. Nadamo se da će nam u svakom pogledu biti bolja nego prethodna!