Mlađe pionirke zabeležile nove pobede!

Košarkaški klub Sevojno i pored teške situacije sa Kovidom sprovodi svoje aktivnosti. U prethodnom produženom vikendu Sevojno je odigralo sedam utakmica što sa dečacima što sa devojčicama. Pored ovih utakmica neke utakmice su otkazane na zahtev komesara takmičenja a i samih takmičara. U ovom vikendu seniori nisu igrali svoju utakmicu sa KK Mladosti iz Čačka,isto tako kadeti nisu igrali utakmicu protiv Mladosti iz Prijepolja,kao i mlađi pioniri sa Slobodom iz Užica.

Svoju utakmice u Kvalitetnoj ligi u kojoj nema pauze igrali su pioniri Sevojna sa Šumadijom iz Kragujevca. Na “domaćem” terenu u Velikom parku izgubili su rezultatom 63:66. Utakmica je bila jako uzbudljiva do samog kraja. Sevojno je vodilo 36 minuta i svojim greškama i promašajima izgubilo utakmicu. Strelci za Sevojno bili su Nikolić Danilo 21 poen,Nikolić Andrej 16,Tošić 12,Kalo 4,Panović 2,Jevtić 3,Andrić 2,Blagojević 3 poena. U gostujućoj ekipi bolji od ostalih bili su Miljković sa 21 poenom i Petrović sa 19 poena. Sevojno u narednom kolu gostuje u Novom Pazaru ekipi Starog Rasa.

Pionirke Sevojna u Kvalitetnoj ligi poražene su posle dva produžetka od ekipe Ivanjice na gostujućem terenu rezultatom 67:65. Utakmica koja je bila jako neizvesna posle drugog produžetka pripala je domaćinu. Sevojno je imalo prilika da u regularnim delovima reši utakmicu u svoju korist al im se nije dalo ovog puta.

Mlađe pionirke Sevojna u ovom vikendu zabeležile su dve pobede. Prvo je ubedljivo savladana ekipa Viva Basket iz Ljubovije rezultatom 14:51. Da bi u zaostaloj utakmici Sevojno posle velike borbe uspelo da savlada i ekipu Železničara iz Lajkovca rezultatom 49:42. Ovim pobedama Sevojno je bez poraza na prvom mestu.

Njihovim stopama idu i dečaci i devojčice rođeni 2009/10 godine koji u ovoj sezoni ne znaju za poraz. Dečaci  su na gostovanju savladali ekipu Ljubovije rzultatom 24:64, a devojčice su savladale Ivanjicu u Ivanjici rezultatom 12:78.

Juniori Sevojna su poraženi od OKK Užica rezultatom 97:66. Bilo je ovo bledo izdanje juniora koji nisu mogli ni u jednom segmentu igre da ispariraju domaćoj kvalitetnijoj ekipi.

U narednom vikendu KK Sevojno će samo nastupati sa pionirima ostale utakmice su odložene.