Novi dresovi za školu košarke Sevojno od Fondacije “Dr Danice Grujičić”

Fondacija “Zajedno za mlade- Danica Grujičić” donirala je sredstva za nabavku 45 dresova za polaznike škole košarke, kategorija mlađih pionira i  pionirki, koju u Sevojnu sa višegodišnjim uspešnim rezultatima realizuje Sportsko udruženje Sevojno. Uz ovaj broj nove sportske opreme, i uz dotaciju ostatka do potrebne sume od strane Gradske opštine Sevojno, sedamdeset dvoje najmlađih košarkaša imaće na raspolaganju nove dresove u kojima će se pripremati za neke buduće pobede.

Uz zahvalnosti Fondaciji, nama  ovaj čin daje potvrdu da radimo dobre stvari, ali nam predstavlja obavezu više za sve- i trenere i decu, kojima neće nedostajati motivacije za sportske aktivnosti, ali nam ovakvi postupci dodaju novu dozu energije.

Takođe bi se zahvalili i Gradskoj opštini Sevojno, na podršci, i istakao bi da će mladi košarkaši koji već uveliko vredno treniraju, a od sada i u novom ruhu,sigurno opravdati poverenje svih koji se zalažu za njihovo zdravo odrastanje.

Sportsko udruženje Sevojno je ranije, takođe obezbeđivalo dresove za mlade košarkaše, ali je za njihovu nabavku trebalo da izdvoje određenu sumu novca. Deca čiji roditelji nisu bili u mogućnosti da izdvoje potrebnu sumu, dresove su dobijali na poklon. U tom smislu donacija Fondacije Zajedno za mlade daje doprinos i porodičnom nastojanju da deca dobiju kvalitet više u  odrastanju.