Peti susret genracija i veterana Sevojna!

U subotu 29.maja na školskim sportskim terenima održaće se tradicionalni peti susreti gerenacija i veterana Sevojna. Pošto ovaj događaj pored revijalnog ima takmičarski karakter,možemo slobodno reći da je ovo prilika za ljubitelje košarke da još jednom uživaju u igri pod koševima. Ranijih godina moglo se videti dosta lepih a i veoma neizvesnih utakmica do samoga kraja. Neka pobedi najbolji je nasa parola, a druzenje nek nastavi da traje! Generacije koje su stasale na Sevojnickim terenima pocevsi od godista 1992 pa do 2004 imace priliku za novo druzenje i za takmicenje. A mladji clanovi naseg kluba imace mogucnost da to sve isprate. Trofej brani generacija 2000 godista.

Po zavrsetku turnira, a pred pocetak narednog spektakla bice uprilicena dodela pehara i medalja za ekipe KK Sevojna koje su ove godine bile uspesne u svojim ligama.

Za sam kraj dana planirano je umesto susreta veterana  po prvi put utakmica između veterana i seniorske ekipa Sevojna. U ovoj utakmici očekujemo borbu za prestiž, gde ce stari, a i mladi znalci pokazati svoje umece. Sigurno znamo da će i ovoga puta pored prilike za lepo druženje pobediti košarka. I kao glavni cilj je promocija kosarke i sporta. Isto tako jedno lepo desavanje za nase mesto. Sport koji u našem mestu iz godine u godinu podiže se na viši nivo i taj nivo treba odrzati. A dokaz za to su postignuti rezultati u ovoj godini, broj dece koja se sve više odlučuju da se bave ovim sportom. 

Pozivamo Vas da dođete da uživate u ovom događaju, i podrzite sport u Sevojnu!