Pobeda i poraz na startu drugog dela za Sevojno!

Posle pauze od skoro tri meseca,košarkaši Sevojna su nastavili sa takmičenjem. Pauza je iskorišćena da se ekipe što bolje spreme za nastavak takmičenja. Svi treninzi su rađeni u Sevojnu u školskoj sali i teretani. Odigrano je nekoliko prijateljskih utakmica. Svi u klubu su sa čekali početak drugog dela sezone koji je pomeren za sedam dana zbog gripa i odlaganja polaska u školu.

Pioniri Sevojna su gostovali prvoplasiranoj ekipi Zlatara u Novoj Varoši. Zlatar kao apsolutni favorit je to i pokazao na terenu i zasluženo savladao Sevojno rezultatom 57:35(16:07,11:11,13:11,17:06). Košarkaši Sevojna su u većem delu utakmice pokušavali da održe rezultatski priključak sa ekipom Zlatara, al na kraju je ipak kvalitetnija ekipa slavila. Defanzivno mladi Sevojničani nisu bili loši kolko su u napadu imali propusta, što i govori broj postignutih poena. Kod Sevojna napadački se jedini donekle istakao Peković sa 12 postignutih poena. Svi ostali su bili ispod svakog nivoa,Stanišić je postigao 3 poena,Milosavčević 1,Adžić 2,Grubić i Babić po 6 poena,Spasojvić 2,Tucović 3, Kod ekipe Zlatara dominirao je Čolović sa 27 postignutih poena. Pored njega u strelce su se upisali i Turkmanović 17,Simanović 5,Jelić 3,Lojaničić 2.

Sevojno u narednom kolu gostuje ekipi Šampiona iz Užica.

Mladji pioniri Sevojna zabeležili su još jednu ubedljivu pobedu. Ovog puta savladali su Play Off na gostujućem terenu rezultatom 30:77(08:35,11:08,11:26,01:08). Sevojno je od starta ušlo jako u ovu utakmicu i već posle prve pasarele imalo veliku prednost. Pad u igri se osetio u drugoj pasareli izostankom Blagojevića zbog povrede dečaci iz te petorke nisu uspeli da pruže dobru partiju. U drugom poluvremenu utakmica je rutinski odrađena do kraja iako su igrači Play Offa se borili u ovoj utakmici koliko su mogli. Kapiten Milosavčević je dominirao kroz utakmicu i postigao 27 poena, Babić Pavle ga je pratio sa 24 poena. U strelce u Sevojnu su se još upisali Andrić 4,Ilić 12,Panović 3,Tošić 3,Nikolić 4 i Lazić 1 poen. U Play Offu u strelce su se upisali Borisavljević 9,Bralović 3,Glibetić 3,Prtenjak 7,Vitezović 4,Čabarkapa 3,Jovanović 2 poena.

Mladji pioniri Sevojna u narednom kolu dočekuju ekipu OKK Užica.

Pored utakmice koje se odigravaju u Sportskom udruženju Sevojno se traže načini da se deci obezbede poklone i što bolji uslovi za treninge. KK”Sevojno”je obezbedilo donaciju od kladionice Soker u vidu majica i lopti. Velika zahvalnost i ovim putem kladionici Soker na pomoći. Isto tako uplatom prvog kvartala Gradske Opštine Sevojno SU”Sevojnu” obezbeđena je još jedna količina opreme za decu. Mi ćemo se i dalje truditi da našoj deci obezbedimo što bolje uslove za rad!