Pobeda seniora na startu drugog dela sezone!

Proteklog vikenda kosarkasi i kosarkasice Sevojna imali su svoje aktivnosti. Seniori Sevojna zabalezili su ubedljivu pobedu nad mladom ekipom Sloge iz Pozege rezultatom 100:62. Od samog starta utakmice ozbiljnom i agresivnom igrom Sevojno je steklo prednost koju su do kraja utakmice samo povecavali i na kraju ubedljivo slavili. Sansu su dobili svi igraci i na pravi nacin su je iskoristili. Najefikasniji u Sevojnu bio je Milekic sa 21 poenom, Karaklic je dao 5,Dulovic i Jovic 2,Mirkovic 12,Djukic 4,Sapun 5,Skokovic 12,Damjanovic i Bojovic po 9,Kostic 12 i Josipovic 7. U porazenoj ekipi bolji od ostalih bili su Jovancic sa 17 i Neskovic sa 14 poena.

Pioniri Sevojna izgubili su na gostovanju u Kragujevcu od Sumadije 70:64. Strelci za Sevojno bili su Mitrovic 10 poena,Prljevic 11,Djurovic 2,Rajevac 13,Mitrovic Aleksa 8,Gradincevic 6,Obucina i Lazic 2, Spijunovic 10. U domacoj ekipi istakli su se Camparevic sa 30 i Jelic sa 16 poena.

Decaci rodjeni 2008.godine porazeni su na domacem terenu od Borca iz Cacka rezultatom 41:81.

Zenska skola kosarke gostovala je Foki u Kragujevcu gde je imala priliku da odmeri snagu sa svojim vrsnjakinjama. Rezultat nije bio u prvom planu al su kosarkasice iz Sevojna dominirale tokom cele utakmice.

U narednom kolu seniori Sevojna gostuju ekipi Morave u Zablacu u subotu u 18h. Pioniri docekuju Mladost iz Cacka u subotu u 11h u hali u Krcagovu. Mladji pioniri docekuju Mladost Basket iz Prijepolja u 13h u Krcagovu dok pionirke gostuju Play Offu u Uzicu.