POBEDA SENIORA U DERBIJU!!!

U derbiju kola a i lige,seniori KK,,SEVOJNO” savladali su favorizovanog gosta iz Bajine Baste KK,,STUDENT” sa rezultatom 75:74. U prepunoj hali i sjajnoj atmosferi vidjena je vrhunska utakmica u kojoj je domacin na kraju slavio svoju pobedu. Ovom pobedom KK,,SEVOJNO” 0stalo je ne porazeno pred utakmice koje ih cekaju u play off-u. Protivnici i direktni konkurenti za ulazak u visi rang bice im KK,,SABAC” iz Sabca i KK,,APAC” iz Banje Koviljace. Pre tih utakmica ostalo je da se odigra utakmica sa Crnokosom iz Kosjerica. Ta utakmica je na programu u petak od 19h.

Juniori KK,,SEVOJNO” doziveli su prvi poraz ove sezone od ekipe KK,,PLAY OFF” rezultatom 76:52. Vidjena je jako losa utakmica decaka iz Sevojna sto je motivisani domacin iskoristio i zasluzeno slavio.

Kadeti KK,,SEVOJNO” porazeni su na domacem terenu od KK,,SLOBODE” rezultatom 62:69. U neizvesnoj utakmici vise srece i pameti imali su igraci Slobode koji su odneli veliku pobedu.

Pioniri KK,,SEVOJNO” zabelezili su pobedu na domacem terenu protiv OKK,,KRALJEVO” rezultatom 77:62. Ovom pobedom KK,,SEVOJNO” ostalo je u trci za ulazak u TOP 16 u Srbiji. U narednoj utakmici KK,,SEVOJNO” docekuje KK,,SLOGU ELIT” iz Kraljeva u subotu u 11h.