Pripremni period u punom jeku!

Počeli treninzi i utakmice na obnovljenom terenu u Sevojnu
August 22, 2017
Uspešno odrađene pripreme u Šušnju!
September 5, 2017

Mladi kosarkasi iz Sevojna startovali su sa treninzima prvog avgusta. Prozivka je obavljena za sve kategorije dece koja treniraju u Sevojnu. Treninzi se odrzavaju na rekonstruisanom terenu kod skole. Deca se vredno pripremaju za narednu sezonu svakodnevno. Pored napornih treniga igraju se i utakmice sto u Sevojnu sto na Zlatiboru sa ekipama koje se gore pripremaju.

Tradicionalno prve utakmice u sklopu priprema se igraju na Zlatiboru na terenima Golije sa ekipom KK Play iz Kraljeva. Svoje utakmice su odigrali mladji pioniri i pioniri. Utakmice su bile jako kvalitetne s obzirom da se radi o prijatelljskim i da je sam pocetak priprema. Obe ekipe su se istrcale dobro i dale svoj maksimum u tom trenutku.

Posle nekioliko dana od prvih utakmica i treninga usledile su nove utakmice. Ovoga puta odigrane su tri utakmice sa ekipom Nike iz Subotice isto na terenima Golije. Utakmice su igrali najmladji decaci iz Sevojna 2007,08,09.godiste kao i mladji pioniri i kadeti. Vidjena je jos jedna kvalitetna predstava mladih kosarkasa. Sjajni uslovi koji imaju u odmaralistu Golija pored utakmica omogucili su nam i druzenje sa drugarima iz Subotice.

Posle dva gostovanja na red je dosla i utakmica na domacem terenu. To su bile prve utakmice koje smo odigrali od kada je teren rekonstruisan. Jedan lep osecaj za svu nasu decu da igraju na novom terenu. U goste nam je dosla ekipa KK Ivanjice sa dve uzrasne kategorije. Prvu utakmicu su igrali mladji pioniri a drugu pioniri. Gostujuca ekipa je u ovim utakmicama bila bolja,iako su deca iz Sevojna pokusala da daju svoj maksimum,al trenutno spremnija ekipa iz Ivanjice je zasluzeno slavila. Nama ostaje da radimo jos bolje da bi naredne utakmice na svom terenu igrali bolje.

Jos jednu u nizu kvalitetnih utakmica koje smo imali do sada odigrali smo na Zlatiboru na terenima Golije protiv Zemunske Mladosti. Kvalitetne utakmice sa protivnikom koji igra brzo i atraktivno gde smo imali priliku da vidimo gde smo u odnosu na jednu od najboljih ekipa u Srbiji. Posle utakmice smo bili delimicno zadovoljni jer u nasoj igri ima jos prostora za napredak. To se moze postici samo kvalitetnim radom i zalaganje,

Posle uvodnog dela priprema u Sevojnu i utakmica na Zlatiboru mladi Kosarkasi se od 25.8.sele na Crnogorsko primorje na pripreme. Pripreme ce se obaviti u Susnju pored Bara. Na pripreme idu pionirska i mladja pionirska selekcija. Pored treninga,kupanja ugovoren je i niz utakmica sa ekipama iz Bara,Canja,Sutomora…

Comments are closed.