Prva međunarodna košarkaška utakmica u Sevojnu!

Košarkaši Sevojna su ispisali i novu istorijsku stranicu. Prva mađunarodna košarkaška utakmica danas je održana u Sevojnu i to na školskom terenu.

Danas u goste košarkašima Sevojna došla je ekipa KK “Jedinstvo” iz Bijelog Polja. Odigrane su dve utakmice na otvortenom školskom terenu. U prvoj utakmici mlađi pioniri Sevojna bili su bolji od vršnjaka iz susedstva slavili su rezultatom 84-46. U drugoj utakmici njihovi mlađi drugari dečaci rođeni 2007. igrali su nerešeno 63-63.

Na ovim utakmicama trener Mićić dao je priliku svim igračima, i iskoristio je priliku za uigravanje svoje ekipe za predstojeći finalni turnir u Sloveniji.

I ovog puta nerešive enigme za gostujuću ekipu bio je domaći tandem Milosavčević-Babić, koji su dominirali danas na terenu. Iako je utakmica bila prijateljskog karaktera današnji dan biće zabeležen, jer se prvi put od kako se igra košarka u Sevojnu odigrava jedna međunarodna utakmica.

Gosti su se zahvalili na lepom gostoprimstvu, i pozvali su mlade košarkaše Sevojna da budu gosti kod njih u Bijelom Polju, čime bi se nastavilo druženje dece, i klubska saradnja.

Ovom prilikom bi se zahvalili gostima iz Crne Gore, na volji i želji da pređu toliki put kako bi odigrali dve utakmice sa našom decom!