Seniori i pioniri startovali pobedama u svojim ligama!

KK Play Off Užice – KK Sevojno Atria 63:103!Prva zvanična utakmica Sevojna i prva pobeda zabeležena nad mladom i poletnom ekipom Play Offa. Od samog starta igrači Sevojna su profesionalnim odnosom i igrom pokazali da pobeda neće izostati na otvaranju sezone. Iskusni Skoković i kapiten Karaklić su predvodili ekipu Sevojna do istoriske pobede. Posle 22 godine seniorska ekipa Sevojna se takmiči i pored problema sa salom za treniranje. U narednom kolu Sevojno je domaćin ekipi Okk Užica u hali Veliki park.

I pioniri Sevojna startovali su sa pobedom u prvom kolu kvalitene lige Srbije.

Žreb je spojio da Sevojno odmah posle kvalifikacija igra opet sa Užičkom Slobodom.

Da je teško dobiti nekoga 2 puta u kratkom roku pokazala je i ova utakmica. Tokom prvog poluvremena ekipe su se smenjivale u vođstvu, i Sloboda je vodila sa 2 poena razlike na poluvremenu. Sevojno iako oslabljeno ne igranjem prve petice Lazar Jevtića a Sloboda pojačana najvišim igračem Bačkom, drugo poluvreme je energijom i većom željom rešilo u svoju korist i zasluženo trijumfovalo rezultatom 69:60.

Ekipu Sevojna do pobede vodili su Nikolić Andrej 21, Tošić 9, Nikolić Danilo 21,Blagojević 5 poena a i ostali momci su dali svoj doprinos.

Kod Slobode bolji od ostalih bili su Bačko sa 23 poena i Tejić sa 23 poena.

Sevojno u narednom kolu gostuje ekipi Pleya u Kraljevu.