Seniori Sevojna zabeležili pobedu!

Seniori KK Sevojno odigrali su svoju prvu  utakmicu posle dužeg vremenskog perioda. Seniorska ekipa Sevojna nije postojala od 1998. godine. U ovoj utakmici gostovali su u Požezi i savladali domaću ekipu KK Požega rezultatom 89-76.

Od samog početka utakmice Sevojno je ušlo jako i sa željom da pobedi.Miličević je pogadjao otvorene šuteve za 3 poena, Ćubić dobro organizovao napade dok je Skoković imao bitnu ulogu i odbrani i u napadu.

Dimitrijević je zaključao prilaz svom košu, dobro gradio protivnike centre sto je bekovima Sevojna omogućilo lakši skok i bržu igru u tranziciji.

Ostali igrači Sevojna Obućima, Šapić, Jović i Jovanović su dali veliki doprinos ovoj pobedi. Treba istaći da Sevojno nastupali bez Mirkovića i Milisavljevića i da će u sledećoj utakmici biti kompletno.

Sledeća utakmica je na programu u petak na školskom terenu u Sevojnu sa početkom u 19:30h. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje košarke da prisustvuju prvoj seniorskoj utakmici Sevojna posle više godina.

Inače da napomenemo da će ova ekipa predstavljati našu gradsku opštinu na predstojećim MOSi igrama,koje se početkom narednog meseca odrćžavaju u Sokocu.