Svečano otvaranje rekonstruisanih sportskih terena u Sevojnu

Uspešno odrađene pripreme u Šušnju!
September 5, 2017
Zvanicno otvoreni obnovljeni tereni u OŠ „Aleksa Dejović“ u Sevojnu!
September 19, 2017

U subotu 16.9.2017.giodine biće upriličena svečana ceremonija otvaranja rekonstruisanih sportkih terena koji se nalaze u skolpu Osnovne škole “Aleksa Dejović”. Početak otvaranja zakazan je za subotu u 9:30h na terenima škole.

Podsetićemo da su akciju pokrenuli škola i SU “Sevojno”, i da je akcija počela u aprilu mesecu 2017.godine. Uspeli smo da rekonsrtuišemo košarkaški,odbojkaški i fudbalski teren a i uradimo novu stazu za trčanje. Veliku zahvalnost škola i udruženje duguju pre svega svim firmama na donacijam,a najviše Srbija Putevima. Pored firmi veliki broj građana je uzeo učešće na razne načine. Možemo da budemo ponosni što je ova akcija uspela i da deca i građani Sevojna sada imaju nove i sređene terene.

U subotu će biti upriličena dodela zahvalnica svima koji su učestvovali u ovoj akciji kao i koktel. Pored toga biće ispunjen dan u svim sverama sporta počevši od utakmica na košarkaško terenu celodnevnim, tako i na odbojkaškom gde cemo imati nekoliko utakmica. Predstaviće nam se i fudbaleri Sevojna kao i rukometaši.

Pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu i isprate jedan veoma lep sportski dan u Sevojnu.

Comments are closed.