Treći susret genracija i veterana Sevojna!

Proteklog vikenda na sportkim terenima u Sevojnu održana je tradicionalna manifestacija, susreti generacija i veterana KK” Sevojno”. Veliki broj dece koji su ponikli u Sevojnu odazvao se ovom već tradicionalnom turniru. Isto tako i veterani su imali priliku da se ponovo druže.

Na turniru generacija takmičilo se šest ekipa,podeljenih u dve grupe. Publika je mogla da uživa u uzbudljivim i neizvesnim utakmicama. Ipak na kraju ovogodišnji pobednici turnira su momci koji važe za najtežu ekipu na turniru generaciija rođena 1992/93.godine. Zasluženo su osvojili pobednički pehar, jer su tokom celog turnira pokazali najveću želju za uspehom. Iako najstariji borili su se kao lavovi i zasluženo slavili. I ostali momci koji su ponikli u Sevojnu pokazali su da nisu zaboravili da igraju košarku.

Pre velikog finala na terenu su odmerili snage veterani podeljeni u dve ekipe crnu i belu.U ovoj utakmici  gledaoci su  mogli da vide jednu kvalitetnu predstavu igrača koji su obeležili jedan deo istorije Sevojničke košarke. Neizvesnu do samoga kraja, uz dosta lepih poteza, koševa, asistencija. Iako se oni kotiraju kao veterani, sa sigurnošću možemo da kažemo da su mogli da nastupe i u takmičarskom delu, i da bi važili za ekipu favorita. Danko Bjeličić, Živko Skoković, Đorđe Kostić, svojim potezima izmamljivali su aplauze publike a i svih takmičara.U veoma neizvesnoj utakmici do poslednjih trenutaka susreta pobedu u ovoj utakmici odnela je Bela ekipa,rezultatom 53-52.

Pored takmičarskog dela manifestacija je imala i svečane trenutke.Uručene su zahvalnice ljudima koji pomažu u radu sportskog udruženja,a selekcija mlađih pionira primila je pehar i medalje za osvojeno prvo mesto u regionalnoj ligi zlatiborkog okruga.

Duško Mićić osnivač SU” Sevojno” zahvalio se svim prisutnim,što su svojim prisustvom uvećali ovu manifestaciju,koja teži da postane tradicionalna i da se održava svake godine.

Na ovoj manifestaciji svoju ulogu imali su i najmlađi članovi KK Sevojna iz škole košarke koji su odigrali ROYAL SJAJ turnir,gde su prezentovali svoje umeće i stečeno znanje u igri pod koševima.Za svoj trud i rad na ovom turniru svi učesnici su nagrađeni medaljama,a kao motivaciju za još bolji trud i rad na treninzima.

Sve čestitke organizatoru i svim učesnicima na postignutim rezultatima u nadi da ćemo iduće godine imati priliku da ova manifestacija bude masovnija,i da se igra u tako očekivanoj hali.