Tri pobede i dva poraza za KK Sevojno!

Kosarkasi i kosarkasice Sevojna odigrali su prethodnog vikenda svoje utakmice. Ucinak je 3 pobede i 2 poraza. Seniori su posle poraza u Zablacu upisali pobedu pred domacom publikom. KK Sevojno-KK Student Va 76:64. Sevojno je tokom celog meca imalo vodjstvo i na kraju zasluzeno trijumfovalo. Strelci su bili Milekic 10,Karaklic 13,Jovic 6,Kostic 10,Skokovic 20,Damjanovic 2,Bojovic 2,Stanisic 3,Mirkovic 5,Josipovic 5 poena. U gostujucoj ekipi bolji od ostalih bili su Savkovic sa 16 i Isailovic sa 13 poena.
U narednom kolu Sevojno gostuje Mladosti u Cacku.
Kadeti Sevojna na otvaranju drugog dela doziveli su poraz. KK Play Off-KK Sevojno 67:55. Bilo je ovo bledo izdanje kadeta koji nisu zasluzili da pobede ovu utakmicu. Strelci za Sevojno bili su Citakovic 8,Tosic 2,Jevtic 6,Rajevac 2,Andric 15,Nikolic 19 i Mitrovic 4. U pobednickoj ekipi istakli su se Grabovic sa 16 i Vitezovic sa 13 poena.
U narednom kolu Sevojno docekuje ekipu Crnokose.
Pioniri Sevojna nastavili su crni niz poraza. Ovoga puta izgubili su u Smederevu. KK Smederevo-KK Sevojno 67:64. Neizvesna utakmica, koju je odlucila ekipa koja je manje gresila. Ovoga puta Smederevo. Strelci za Sevojno bili su Stanisic 6,Prljevic 2,Rajevac 10,Mitrovic 1,Kalo 15,Lazic 13,Spijunovic 8. Ekipu Smedereva predvodili su Arsic sa 20 i Stamenkovic sa 15 poena.
Sevojno u narednom kolu docekuje ekipu Pleya iz Kraljeva
Pionirke su nastavile pobednicki niz. U revas mecu savladale su ubedljivo ekipu Play Offa. ŽKK Sevojno Atria-ŽKK Play Off 91:38. U narednom kolu Sevojno gostuje ekipi Ca Basket.
Mladje pionirke su posle poraza od Kraljeva uspele da zabeleze pobedu nad Play Offom. ŽKK Sevojno ATRIA – ŽKK Play Off 52-19.
Sve utakmice na domacem terenu ispratila je publika u velikom broju. Ovim putem im se zahvaljujemo.