Uspešno odrađene pripreme u Šušnju!

Pripremni period u punom jeku!
August 22, 2017
Svečano otvaranje rekonstruisanih sportskih terena u Sevojnu
September 15, 2017

Mladi košarkaši iz Sevojna i košarkašice iz Užica uspešno su odradili pripreme u Šušnju na Crnogorskom primorju.

Na pripreme je krenulo 23 dečaka i 9 devojčica sa 3 trenera. Treninzi su se održavali u okviru OŠ “Ante Đedović” u Šušnju na otvorenom terenu i u sali. Pored rada sa lopto rađeni su i kondicioni treninzi u obližnjoj šumici pored mora.

Pored treninga koji su rađeni dva puta dnevno odigrano je i nekoliko utakmica. Prve dve utakmice odigrane su u Čanju sa ekipa KK Šuter iz Beograda i sa ekipom Ibc iz Beograda.

Imali smo priliku da igramo i sa Crnogorskim ekipama,prva je bila protiv KK Mediterana koju predvodi poznati košarkaš Ranko Čarapić. A druga protiv KK Anitavria gde su igrali i pioniri i ml.pioniri i devojčice.

Utakmice su bile jake i kvalitetne. Imali smo priliku da vidimu kako igraju i rade klubovi van Srbije.

Kupanje i uživanje na moru su bile svakodnevne. Opravak od treninga i relaks je bio u moru. Uživalo se u kupanju,sunčanju,vožnji pedaline,igrama u moru…

Imali smo i izlet brodićem gde smo jedan deo dana proveli kupanjem u Čanju. Svako veče su bile šetnje na prelepo šetalištu kao i odlazak u luna park što deca najviše vole. Svi su bili zadovoljni i srećni i hvala Bogu zdravi. Proveli smo kvalitetno devet dana na pripremama i zadovoljni se vratili kućama.

Comments are closed.