Uspesno zavrsena godina za KK Sevojno

Još jedna godina je na izmaku i došlo  se do rezimiranja rezultata u istoj!!

Košarkaki klub Sevojno i u prethodnoj godini ostavrilo je zapažene rezultate na svim nivoima.

Seniorksa ekipa takmniči se u drugoj srpskoj ligi i trenutno posle prvog dela sezone zauzima 4.mesto u svojoj grupi.Prostora za bolju poziciju i napredak ima ,što je moglo da se uvidi gledajući njihove utakmice.

Juniorska selekcija se takmiči u regionalnoj ligi i posle prvog dela sezone zauzima prvu poziciju,i potrudiće se da i u drugom delu sezone ostanu na ovoj poziciji.Igra ovih momaka ohrabruje nas jer predstavljaju budućnost za seniorsku selekciju.

Kadetska selekcija u regionalnoj ligi zauzela  je 4.mesto,i od ove ekipe se tek mogu očekivati bolji rezultati naredne godine jer većina igrača je 2006 godište.

Pionirska selekcija se takmiči u kvalitetnoj ligi Srbije,i posle prvog dela sezone zauzela je 9.mesto.Ova pozicija na tabeli je pokazatelj kvaliteta same lige.Prostora za napredak postoji i to ćemo verovatno videti u drugom delu sezone.

Mlađi pioniri su u svom rangu takmičenja ubedljivo na prvom mestu,i do sada su sve rivale ubedljivo pobeđivali.A ova selekcija je i osvajač tradicionalnog turnira Šampiona,gde su još jednom pokazali svoje umeće i znaje u igri pod koševima.

Što se tiče ženskih selekcija možemo se pohvaliti da pionirke i mlađe pionirke zauzimaju prva mesta u svojim kvalitetnim ligama za devojčice.Ovo je još jedan pokazatelj kvalitenog rada i zalaganja na razvoju ženske košarke u našoj okolini.Mnogi poznati ženski centri košarke koji su godinama bili iznad nas,nisu više toliko superiorni  i dominantni .

Donekle možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima na svim nivoima ,i svih naših selekcija.Naravno da težimo da oni budu što  bolji.U narednoj godini potrudićemo se da i to ostvarimo.U poslednje dve godine dosta je uticaja imao i virus pa tako dosta puta smo bili primorani da kobinujemo,i tražimo prinudna rešenja.

Generalno godinu na izmaku možemo smatrati veoma uspešnom,i na sportkom i svim drugim nivoima.Uspešno smo realizovali Košarkaški kamp na Zlatiboru,uz rekordan broj dece,pa smo smeštajni kapacitet morali da proširujemo kako bi svima izašli u susret.

Uspeli smo preko prijatelja kluba,da obezbedimo novu opremu za sve selekcije,pa su sva deca u klubu dobila besplatno nove dresove za utakmice.Tu bi isto napomenuli i opremu za treninge koju su dobili takođe zahvaljujući ljudima koji prepoznaju naš trud i rad,i koji na svoj način žele da nam pomognu u tome.

Žao nam je samo što ove godine nismo mogli da realizujemo neke naše projekte i zamisli zbog situacije sa pandemijom virusa,a jedan od projekata je bio i turnir Basket 4 kids pod pokroviteljstvom Sport kluba.

Za kraj ove godine pored novogodišnjeg trunira za devojčice koji smo organizovali,uz pomoć prijatelja kluba i STR.KRISTAL najmlađim članovima biće podeljeni novogodišnji paketići,a svi članovi će dobiti bespaltno i kalendare za 2022 godinu.

Napravićemo malu pauzu od nekoliko dana za praznike a onda se vraćamo treningu i spremanju za drugi deo sezone,koji će takođe biti veoma naporan,što organizaciono,što sa sportskog aspekta.

Za kraj poželeli bi svima srećnu i uspešnu 2022 godinu,i zahvalili bi se još jednom svim ljudima,firmama,prijateljima kluba na pomoci nasm klubu.

Srećna Nova 2022!!!