Zanimljive utakmice i ovaj put!!!

Kao sto smo vec pisali o tome nasi seniori su bili u borbi za visi rang,ali nazalost u tome nisu uspeli. Utakmica koja je delila nase seniore od prolaska za visi rang je bila utakmica protiv ekipe iz Sabca gde  su nasi seniori zabelezili poraz na gostujucem terenu rezultatom 67:62. Malo nam je trebalo,ali eto okolnosti su bile drugacije i bolji je pobedio. Ovom prilikom cestitamo ekipi iz Sabca za prolaz dalje.

Takodje jos jedna manje lepa vest je i ta,da su nasi pioniri takodje porazeni od ekipe KK,,SLOBODA” iz Uzica sa rezultatom 72:60 i sa ovim porazom su izgubili prolazak u TOP 16. Takodje KK,,SLOBODA” zelimo sve cestitke,a nasim momcima da nema predaje,idemo dalje.

Posle ovih malo losijih vesti prelazimo na one bolje i na pobede koje su nasi igraci i igracice osvojili.

Mladji pioniri su odneli pobedu nad ekipom OKK,,UZICE” sa rezultatom 74:23 i sa ovom pobedom nasi decaci idu na finalni turnir.

Zatim nasi juniori su savladali  Zlatar sa rezultatom 62:56 i ostali prvoplasirani gde nastavljaju borbu na finalnom turniru koji ce biti organizovan 11.05.2024.

Seniori su dobili ekipu ,,APAC” iz Banje Koviljace sluzbenim rezultatom 20:0.

I nase kadetkinje blistaju u punom sjaju. Ostale su neporazene i savladale KK,,ZLATAR” iz Nove Varosi sa rezultatom 59:51. Sa ovom pobedom sebi su obezbedile prolazak na finalni turnir koji ce biti odrzan 11.05.2024 u Loznici.

Sve najbolje zelimo nasim igracima u predstojecim utakmicama i kakav god plasman da osvojite,znajte da je vas klub ponosan na vas.